Retur og angrerett

Det skal være superenkelt og trygt å handle hos oss!

Av og til vil man helst se og føle på det man kjøper før man bestemmer seg, og det er derfor vi gir deg 30 dagers åpent kjøp og gratis retur.

 

Av klimahensyn, håper vi selvfølgelig at du heller velger å bruke produktene våre - det er da de trives best! For å unngå unødvendig søppel, har vi også valgt å ikke legge ved returseddel, men heller sender denne hvis du ombestemmer deg. 

 

Dersom du skulle angre på kjøpet, sender du oss bare en e-post til post@barknorway.no. Husk å oppgi ordrenummer ved henvendelser. 


Varen skal leveres tilbake til oss i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da du mottok den. Varen skal sendes tilbake til oss i originalemballasjen hvis dette er mulig. Fullstendige vilkår finner du her. 

 

Garanti

Vi er opptatt av at alt vi leverer skal være av høyeste kvalitet, og at produktene vi lager skal være en trofast turkamerat i mange år. Vi har faktisk så stor tillit til egne produkter, at vi gir livstidsgaranti på alle våre egne Bark-produkter!

 

Skulle du være så uheldig å finne noen feil med varene du mottar, er det viktig at du melder i fra om dette så fort som mulig. For ordinære varene vi selger gjelder ordinær reklamasjonsrett med to års klagefrist fra tidspunktet du mottar varen. Skulle noe oppstå etter dette, vil vi selvfølgelig gjøre vårt for å være behjelpelig med reparasjon dersom det er mulig. Ikke nøl med å ta kontakt med oss!