Drømmekøya er for oss lett, solid og brukervennlig. Solide komponenter er gjennomgående, og den har ingen overflødige deler. Køya er lett å ta i bruk og varer lenge. Vi har laget mange prototyper for å lande på den køya vi ønsker oss, og selv etter det har vi virkelig satt den på prøve i allslags vær og vind. 'Bark Køya' er uten tvil et produkt vi er stolte over!

I tillegg til å lage et godt produkt er vi også opptatt av å støtte lokal arbeidskraft og etisk produksjon - derfor velger vi å produsere Køya i Norge. Vi er så heldige at køyene våre blir håndlaget her i Oslo. Dette gir oss også muligheten til å produsere etter behov og etterspørsel, og på den måten unngå å sitte med overskudds materialer som ikke blir brukt. Vårt første opplag er derfor veldig begrenset. Vi jobber allerede med planlegging av este batch, men vet ikke sikkert når disse blir tilgjengelige. Så her gjelder det altså å være rask, vi forventer at første runde forsvinner fort ut fra lageret.

Ønsker du å holde deg oppdatert kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt, så får du full oversikt over nye farger, tilgjengelighet på produkter og nye produkter i utvikling.